dimarts, 27 de gener del 2015

Papiroflèxia, que vol dir origami


O la típica afició d'any nou que se te'n va de les mans...


«Els elefants són grans mamífers terrestres de l'ordre dels proboscidis. N'hi ha tres espècies vivents: l'elefant africà de sabana, l'elefant africà de bosc i l'elefant asiàtic (també conegut com a elefant de l'Índia). Altres espècies de proboscidis s'han extingit des de l'última edat glacial. Els mamuts, les formes nanes dels quals podrien haver sobreviscut fins al 2000 aC, són els més coneguts. Antigament se'ls classificava, juntament amb altres animals de pell gruixuda, dins l'ordre actualment descartat dels paquiderms.»



I els vaig aprendre a fer gràcies a la Coral, que ens en va fer un a casa, i al seu blog Origami a la carta, en el qual enllaça aquest vídeo per aprendre'n.

Grues amb agulles d'estendre petitones

Mòbil de grues

Pluja de grues


«f. [ZOO] [LC] Ocell de la família dels gruids, d’1,2 metres de llargada, de plomatge gris cendrós amb el coll negre, amb una falsa cua formada per les plomes de les ales (Grus grus).» De l'entrada grua del DIEC.

Mòbil de grues a l'escala de casa

Pardals sobre el cap

Ocells i sardina lisboeta (obra de Sofia Rodrigues)

Rast de grues

No sé si arribaré a fer-ne 1000, de grues (la Sadako no hi va arribar...), però és ben entretingut!

1 comentari:

Anònim ha dit...

I would like to say thank for sharing this great article.Portable Apps
Online File Backup
Media Transfer App

 
Esta web apoia á iniciativa dun dominio galego propio (.gal) en Internet Creative Commons License
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-No comercial-Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons